Chliv

Ti, kdo jsou dostatečně finančně zajištěni, jsou na tom v každém ohledu lépe než ti, jimž se peněz nedostává. A nezdá se, že by tomu mohlo být někdy jinak.

Jednoduchý oběd pro začátečníky

Ne všichni jsou hold dobří ve vaření, učený z nebe nespadl, a proto se nikdo nenarodil s dovedností vaření, to je naprosto normální. Co ale není normální je to, když někdo neumí vařit ani podle receptu, což se moc nedá pochopit. Ale tak – každý jsme nějaký a někteří hold neumí asi nejen vařit, ale ani číst. Pokud ale umíte vařit podle receptu, jistě si něco doma ukuchtíte. Horší je to s časem, a navíc není tolik jednoduchých receptů, na kterých není co zkazit, pokud nepočítáme uvařit těstoviny, což taky někomu udělá dost velký problém, protože se může na těstoviny zapomenout a hold se dají spálit, protože se vypaří všechna voda a zbylé těstoviny se jednoduše spálí a přichytí na dno hrnce. I to se lidem stává. Lidé jsou dokonce schopni pokazit i párky a i to, když si chtějí uvařit čaj, což už je celkem masakr. To už se pak ale dá hovořit jednoduše o smůle, jinak si to ale nedokážeme vysvětlit.

vaření

Lidé poslední dobou nemají moc času na vaření, a tak si raději koupí nějakou hotovku v obchodě, kterou si ohřejí, a nebo si koupí přímo věc zmraženou a pak si ji udělají, jakože to vařili oni. Je to celkem postavené na hlavu vzhledem k tomu, že všechny tyto věci se dají udělat doma. Někteří jsou schopni si koupit obalovaný sýr zmražený, což už je blbost a pro kuchaře dost zajímavé a znepokojivé. I tak jsme ale každý nějací a nejde soudit lidi. Co takhle si ale uvařit něco jednoduchého? Dáme vám tip na jeden jednoduchý recept.

jídlo

Brambory si oloupete a pořádně omyjete. To samé provedete i s mrkví a cuketou, můžete i bez cukety, pokud nemáte. Vše si nakrájíte na kolečka a plátky a připravíte si pekáček, kde budete vrstvit. Brambory, mrkev, cuketa, vše osolíte, opepříte, dáte kmín a přidáte nastrouhanou nivu. To samé provedete znova a znova dokud nebude pekáč plný nebo alespoň toho nebude tolik, kolik chcete. To celé pak zakápnete olivovým olejem, použijte nejlepší olivový olej na světě https://www.olivum.cz/blog/bio-olej-od-nobleza-del-sur-triumfuje-ve-flos-olei-2021/ a dáte péct do trouby zavřené na 250 stupňů, dokud to nebude hotovo. Dobrou chuť!